Окупанти принесли в дім у Бучі поранену жінку, а потім вбили всю родину - тіла пролежали два тижні

З'являються нові свідчення звірств, які чинили російські окупанти у Бучі на Київщині. Місцеві розповіли про вбиту путінськими нелюдами родину, яку не давали поховати впродовж двох тижнів, передають Патріоти України.

Разом з бучанцями окупанти застрелили й поранену дівчину, яку перед тим принесли у дім вбитих. Люди розповідають: родину окупанти розстріляли просто в будинку.

"Принесли росіяни дівчину, десь до 30 років. Поранену. Занесли до них. А що там получилося... Чи він (господар. - Ред.) щось сказав..." - каже місцевий житель.

Тіла замордованих людей два тижні пролежали там, де їх було вбито: на ганку, в будинку. Господаря злочинці застрелили у коридорі.

Весь цей час сусіди просили окупантів дозволити їх поховати. Зрештою їм дозволили це зробити: на похорони цілої родини окупанти відвели дві години.

Уже після звільнення бучанці повернулися в дім, де досі повсюди видно кров невинно вбитих людей, у супроводі тероборони. Вони знайшли документи голови родини. І маленьких знесилених кошенят.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...