Окупанти рознесли вщент ТЦ у Києві через фото військової техніки, зроблені з вікна сусіднього будинку

Російські окупанти обстріляли один із торговельних центрів у Києві 20 березня, бо з сусіднього будинку громадянами було зроблено фото військової техніки ЗСУ. Про це повідомляє СтратКом ЗСУ, передають Патріоти України.

"Чому було зруйновано ТЦ у Києві? Бо хтось зняв переміщення техніки ЗС України зі свого вікна. Тому, не знімайте техніку ЗС України та не розповідайте про її переміщення. Це правило рятує людські життя", - закликали в ЗСУ.

Закликаємо не публікувати дані про переміщення військової техніки ЗСУ, військові об’єкти та результати ворожих ударів. Адже їх використовують окупанти під час планування подальших обстрілів. Краще робіть навпаки: передавайте СБУ відомості про дислокацію ворога, а українські військові забезпечать його знищення.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....