Окупанти розпочали масований наступ на Запоріжжі - мешканців прифронтової зони закликали евакуюватися

Російські окупанти пішли у масований наступ у Запорізькій області. Жителів прифронтових населених пунктів закликали негайно евакуюватись у безпечніші місця, передають Патріоти України.

Про це в ефірі українського телемарафону заявив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух. Він зазначив, що протягом останнього місяця лінія зіткнення майже не змінювалась, але тепер вороги різко активізувалися.

"У Пологівському районі загострилася ситуація, спостерігаються щоденні обстріли. Противник розпочав масований наступ, але наші захисники тримають оборону", – повідомив Старух.

За його словами, розроблено план евакуації жінок та дітей із Гуляйполя, Оріхова, Камишевахи та інших населених пунктів. Проте деякі громадяни ігнорують загрозу та вирішили залишитися у своїх будинках. Старух попросив мешканців все ж таки поставитися з розумінням і переїхати в обласний центр.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...