Окупанти розстрілювали всіх, хто їхав: Дмитро Комаров показав моторошне відео з траси під Києвом

Український журналіст і телеведучий Дмитро Комаров поділився моторошним відео із розстріляними машинами людей, які намагалися евакуюватися, передають Патріоти України.

На сторінці в Facebook знаменитість розмістив ролик, який зняв сам на трасі у Київській області. Він зазначив, що лише на відрізку 200 метрів він побачив три автомобілі. В одному з них була літня пара, в іншому – молода, в третьому тіло згоріло. Після розстрілу мирних мешканців окупанти замінували авто з тілами загиблих.

"Свідоцтва злочинів. Підходити не можу, бо попередили, що з великою ймовірністю заміновано. Чекають на саперів. Видно постріли у лобове скло та у двері. Тут просто стояли російські війська і всіх, хто просто їхав трасою, розстрілювали", – прокоментував Комаров.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...