Окупанти вдарили по адмінбудівлі у Кривому Розі, під завалами можуть бути люди


Сьогодні, 27 вересня, росіяни поцілили по адмінбудівлі Кривого Рогу. Під завалами можуть перебувати люди, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації (ОВА) Сергія Лисака.

"Ракетна атака на Кривий Ріг. Ворог поцілив по адмінбудівлі. Ймовірно, під завалами можуть бути люди", - написав Лисак.

Внаслідок ракетного удару по районному управлінню поліції у Кривому Розі є постраждалі. Вже госпіталізований 45-річний чоловік. Його стан – середньої тяжкості. Потрощена адмінбудівля, пошкоджені приватні будинки. На місці працюють екстрені служби. Шукають під завалами людей.

"Люди мої, люди, що ж це зі мною буде?": Олег Винник попросив фанів допомогти написати текст пісні, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 27 вересень 2024, 14:17

Український співак Олег Винник придумав мелодію та запропонував своїм підписникам взяти участь у написанні тексту до пісні, а також закликав підспівувати. У своєму ТікТок він розмістив відео, як грає на гітарі, повідомляють Патріоти України. "Готуємося...

Позривав державні прапори та повикидав хрести: На Тернопільшині вандал сплюндрував 11 могил загиблих воїнів (фото)

п’ятниця, 27 вересень 2024, 13:54

На Тернопільщині поліцейські вандал пошкодив і сплюндрував могили українських військовослужбовців. Про це повідомляє поліція Тернопільської області, передають Патріоти України. Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 44-річний житель Тер...