Окупанти вдарили по лікарні в Покровську ракетою, коли там тривала операція: Моторошний момент потрапив на відео

У Покровську Донецької області під ракетний удар окупантів 6 січня потрапила лікарня, де в цей момент тривала операція. Очевидцям вдалося зафіксувати момент атаки ворога, передають Патріоти України.

Відповідне відео опублікували у Telegram-каналі United24. На відеозаписі видно, як під час атаки російської ракети, в лікарні повибивало вікна та було пошкоджено будівлю. Від уламків скла постраждали як пацієнт, так і медичний персонал. На щастя, ніхто не загинув і всі змогли евакуюватися.

Раніше повідомлялося, що у ніч проти суботи, 6 січня, російські окупаційні війська завдали ударів по Покровську Донецької області. Ворог двічі обстріляв місто, там лунали вибухи, є руйнування, щонайменше 6 людей поранено.

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...