Окупанти воюють з тотальним пияцтвом серед своїх солдатів на фронті, але і тут теж програють (відео)

Зловживання алкоголю у так званого "глибинного народу" не тільки особливо не засуджується, а й навіть є приводом для гордості, відображення якої можна помітити і у його побуті, і у історії, і навіть у культурі з її піснями про чарки горілки та фільмами, у центрі сюжету яких лежить нескінченне застілля, передають Патріоти України.

Однак, коли солдат не те що автомат у руках тримати не може, а й узагалі ледве тримається на ногах, для ЗС РФ це вже стає проблемою, вирішення якої знайти росіянам навряд чи колись вдасться.

Декого командування намагається «перевиховати» побиттям та «ямою», а на когось чекають й більш похмурі перспективи. "Шановна Чувашія, я вас переконливо прошу… За цих пі*арасів я навіть бодатися не буду. Це чорти ваші, Чувашії, нах*й. Я Зима, мене люди знають, нах*й… Ці пі*ари — нежильці", — заявив один з командирів росіян, упіймавши на позиціях чергових пияк.

Однак бувають і такі покарання, порівняно з якими навіть розстріл для кремлівського "гарматного м’яса", зібраного по найтемніших і найбрудніших закутках РФ, здається не таким і жахливим. Адже, схоже, що фізкультура для бійців "другої армії світу" щось настільки чуже та неприродне, що перетворюється на справжні "тортури", після яких їм буде потрібна довга "психологічна реабілітація".

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...