Окупанти з важкої зброї вдарили по Сєвєродонецьку - 12 загиблих та понад 40 поранених

Внаслідок обстрілу російськими окупантами Сєвєродонецька Луганської області 19 травня загинули 12 людей та ще понад 40 зазнали поранень. Дані щодо загиблих та постраждалих внаслідок обстрілів ще уточнюються, адже обстежити територію під ударами неможливо. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передають Патріоти України.

"Орки від самого ранку почали хаотично розстрілювати обласний центр з важкого озброєння. Обстріли тривають і зараз. Здебільшого – цілеспрямовані влучання саме по житлових будинках", – йдеться у повідомленні. "Зараз маємо 12 вбитих та більше 40 сєвєродончан, які отримали поранення, їм надають медичну допомогу", – додав голова Луганської області.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...