Окупанти засипали мінами Харківську область: З'явилося відео, як "працює" ворожа система "Земледелие"

Російські окупанти застосували систему дистанційного мінування "Земледелие". За її допомогою мінами засипали Харківську область. Про це повідомляється в Telegram-каналі InformNapalm. Також там опубліковано відповідне відео, передають Патріоти України.

"Російська інженерна система дистанційного мінування (ІСДМ) "Земледелие" засипає мінами Харківську область. Рашистам начхати, що на мінах отримуватимуть поранення та гинуть мирні жителі та діти. Черговий спосіб, який використовує рашистська армія для геноциду українців", – йдеться у повідомленні.

В якому районі працювала система, і в які райони були випущені міни – не уточнюється. Система "Земледелие" здатна проводити дистанційне мінування на відстані від 5 до 15 км. Вона вистрілює реактивні снаряди, які забезпечують встановлення мін у заданому районі.

"Спочатку подумали, що це вибух": У кропивницькому дендропарку розбилася насмерть жінка

вівторок, 7 травень 2024, 19:14

У дендропарку Кропивницького розбилася насмерть 56-річна жінка. Вона впала з оглядового колеса. Про це «Суспільному» розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко, передають Патріоти України. Поліція вже розпочала кримінальне провадження за част...

Був "змушений поїхати до хворої матері": У Рівному головного сержанта засудили за дезертирство

вівторок, 7 травень 2024, 18:56

У Рівному апеляційний суд покарав військовослужбовця за дезертирство, вчинене в умовах воєнного стану і відправив його на 5 років за ґрати. Про це передає Zaxid.net з посиланням на вирок суду, передають Патріоти України. Як йдеться у справі, головний с...