Окупанти зруйнували дім легенди "Шахтаря" в Маріуполі - він показав наслідки бомбардувань (відео)

Знаменитий форвард донецького "Шахтаря" Олег Матвєєв втратив дім у Маріуполі внаслідок обстрілів з боку російських загарбників. Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Окупанти зруйнували багатоповерхівку, де проживав колишній бомбардир "гірників". "Ось що залишилося від будинку, в якому я жив. Це просто пи**ець", - написав Матвєєв в Instagram, додавши відео. На відео також чути постріли - Збройні сили України продовжують захищати місто від російських окупантів.

Нагадаємо, Матвєєв народився в Росії. Він виступав за Шахтар від 1992 до 1995 і від 1996 до 2000 року. Разом з "гірниками" Олег кілька разів виграв "срібло" УПЛ, а також завоював Кубок України. У сезоні-1996/97 Матвєєв став найкращим бомбардиром Чемпіонату України, забивши 21 гол.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...