Окупаційна влада дуже розлютилася: В Ялті танцювали під пісню Сердючки (відео)

Звільнення Херсона надихнуло жителів окупованого Криму. У Ялті місцеві влаштували веселощі під українські пісні. У центрі Ялти лунала українська пісня "Ой, смереко", а також треки Вєрки Сердючки. На відео було видно, як місцеві танцювали та наспівували українські хіти, повідомляють Патріоти України.

Окупанти змусили просити вибачення

Однак окупаційній владі такі танці не сподобалися. Пропагандистські ЗМІ пригадали те, що Андрій Данилко недобре відгукнувся про російського диктатора Владіміра Путіна.

Жінку, яка ввімкнула українські пісні, змусили просити вибачення. Вона не стримувала сліз, коли записувала відеозвернення. Український активіст Сергій Стерненко наголосив, що кожен ганебний вчинок окупантів буде покарано. Він також дав росіянам пораду росіянам, які перебралися на український півострів. "Рекомендую їм вже тікати, поки ще працює частина кримського моста. Потім буде пізно", – додав Стерненко.


Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...