Біди на голову скреп: Окуповану Ялту відключили від водопостачання

Ситуація в Криму ускладнюється через зливу, яка затопила вулиці та будинки. У місті припинили подачу води. Про це "голова адміністрації" Ялти Яніна Павленко повідомила на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Зазначимо, "влада" ввела в місті режим НС, а також перекрила проїзд в центр міста. Також місто відключили від водопостачання. "Влада" просить місцевих жителів запастися водою. У Ялті відключені 80 трансформаторних підстанцій, залишилися без світла 2,7 тис осіб.

Раніше повідомлялося, що в результаті зливових дощів на сході Криму, викликаних Чорноморським циклоном, була затоплена Керч і ряд інших районів півострова, після чого в Криму був оголошений режим НС.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...