Окупований Луганськ: "Ад" (фото)

Жителі окупованого Луганська показали фото наслідків приходу в українське місто "русскаго міра"

Навіть сепаратисти незадоволені. Знакові кадри опублікував сепаратистський Telegram-канал "Чіткий Луганськ", передають Патріоти України.

На фото жителі відобразили луганський підземний перехід поруч з кінотеатром "Буревісник", на стіні якого невідомі влучно написали "Ад".

Судячи з кадрів, місце не тільки не ремонтували за все майже 6 з половиною років окупації, але навіть і не прибирали. Об'єкт, очевидно, знаходиться в аварійному стані і може завалитися на голови людей в будь-який момент.

"Але ж там знаходиться дуже небезпечна ділянка дороги", - написав ресурс. Він запропонував "меру" Луганська Маноліс Пілавова пустити на ремонт переходу частина коштів, які він отримав з продажу трамвайних рейок. Варто відзначити, що фото викликали бурхливу реакцію луганчан.

"За 6 років не зроблено нічого. Тільки гірше стало. Ось тобі і "народна республіка"", - відзначають жителі міста.

"На це дивитися страшно, не те, що заходити. Скільки ми будемо це терпіти?" - обурюються коментатори соцмереж з Луганська.

У Луганську показали знакові фото з написом "Пекло": "Ось така" народна республіка ""

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...