Олег Сенцов починає зйомки нового художнього фільму

«Носоріг» - історія колишнього бандита, який згадує своє кримінальне минуле.

У виробництво запущена кримінальна драма Олега Сенцова «Носоріг». Проект отримав фінансову підтримку від Польського кіноінституту, інформують Патріоти України.

Сенцов почав підготовку до реалізації проекту ще в 2013 році, але ставши російським політв'язнем, не зміг продовжити роботу. Тепер же, коли Сенцов нарешті на волі, розробка «Носорога» продовжена. Проект створюється в копродукції України, Польщі та Німеччини. Зйомки намічені на вересень.
«Носоріг» - історія колишнього бандита, який згадує своє кримінальне минуле. Дія розгортається в Україні 1990-х років. З дитинства герой виховує в собі жорстокість і силу, здатність впливати і бути авторитетом, інакше не вижити в суворі часи. Бійки та вуличні розборки переходять в насильство, тортури, вбивства. Герой, що перетворився на носорога, домагається того, чого бажав, але за злетом слідує неминуче падіння.

За словами Сенцова, ідея цієї історії зародилася у нього ще в 2011-му, але тільки зараз сценаристу і постановнику вдалося наблизитися до її реалізації.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...