Олег Сенцов вперше розповів про стосунки з матір'ю своєї новонародженої доньки

Колишній політв'язень та український кінорежисер Олег Сенцов вперше прокоментував свої стосунки з матір'ю їхньої новонародженої доньки, передають Патріоти України.

Він наголосив, що не любить говорити про своє особисте життя, однак повинен пояснити деякі речі, щоб уникнути непорозумінь у майбутньому. За його словами, зараз у стосунках із мамою дочки Емми він не перебуває, а новина про народження дитини з’явилася після їхнього завершення.

«Я не полюбляю говорити про моє особисте життя, тому що це моє особисте життя, але деякі факти потребують роз’яснень, щоб не відбувалось непорозумінь. В минулому році в мене народилась донька Емма. З її мамою в мене були невдалі і тому нетривалі стосунки. Звістка про появу майбутньої дитини з’явилась, коли вони вже закінчились. Але діти ні в чому не винні, їх треба любити завжди, навіть якщо батьки не живуть разом», — написав кінорежисер у Facebook.

У лютому цього року Олег Сенцов повідомив про народження третьої дитини — доньки Емми. Після звільнення з російського полону він вважав за краще не афішувати своє особисте життя.

Пізніше ЗМІ повідомили, що, за словами знайомих режисера, мамою дівчинки є журналістка і активістка Юлія Бабич. На опублікованому на її Facebook-сторінці фото видно, що вона народила дитину ще в грудні 2020 року.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...