Олег Скрипка розповів, коли піде на фронт воювати за Україну

Фронтмен гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка відповів, чи готовий вирушити на фронт битися проти російських окупантів.

Музикант запевнив, що поки вважає себе набагато кориснішим в тилу, пише 24 канал.

Говорить, що вся його команда готова стати на захист своєї країни, коли в їх допомозі буде гостра необхідність. Але країні потрібні ще й фахівці в різних сферах, які підтримують в ній життя.

Скрипка окремо нагадав, що в тилу він не тільки "воює" на культурному фронті, а й волонтерить для українських захисників.

Лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка зізнався, що після повномасштабного вторгнення Росії в Україну його вразив український музикант, поет і телеведучий Коля Сєрга.

Він виявився справжнім патріотом, який допомагає Батьківщині протистояти ворогу не за гроші, а за покликом душі.

Мінус майже 20 тис. посад: В Україні почнуться масові скорочення - ось хто потрапить під удар

вівторок, 19 березень 2024, 8:05

В Україні з 1 квітня 2024 року відбудеться скорочення вакантних штатних посад у системі державних органів влади. Планується. що скорочення торкнеться 19,3 тисячі посад. Про це йдеться на сайті Міністерства фінансів України, передають Патріоти України. ...

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...