Олег Скрипка виправдався за слова про "патріотичний цинізм" у бік Наді Дорофєєвої та звинуватив Кремль

Співак Олег Скрипка прокоментував свої слова на адресу співачки Наді Дорофєєвої та інших колег, які до початку повномасштабної війни співали російською мовою, передають Патріоти України.

Лідер гурту "Воплі Відоплясова" наголосив, що його слова перекрутили, аби створити скандал між українськими артистами. Все це, вважає Скрипка, діло рук пропагандистів Кремля.

"Це кремлівський вкид. Отак, щоб посварити українських музикантів між собою. І зі мною це відбувається не вперше. Ці скандали розкручуються. У мене запитали, що я думаю про артистів, які раніше були російськомовні, а зараз стали україномовні. Я не мав на увазі конкретно цих артистів. Це не моя думка, це всі знають, що це патріотичний цинізм", - заявив Скрипка у ЖВЛ.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...