Олександр Усик назвав найважчий бій у своїй кар'єрі

Усик назвав найважчий бій у своїй кар'єрі

Володар титулів WBO, WBA, WBC Олександр Усик (22−0, 14 KO) назвав найважчий бій у своїй кар'єрі, передають Патріоти України.

За його словами, це був поєдинок проти Тайсона Ф'юрі (34−1−1, 24 KO). В інтерв'ю YouTube-каналу Mail Sport Boxing український боксер пояснив, чому саме бій проти "Циганського короля" був найважчим.

"Перше місце рейтингу за складністю, напругою, емоціями, по всьому. Мені було нелегко. Загалом було нелегко. Мені було важко, але цей тягар привів мене до перемоги", - сказав Усик.

Більшість студентів чоловічої статі втратила відстрочку від мобілізації

четвер, 15 серпень 2024, 0:13

Для відстрочки від мобілізації студент повинен навчатися на денній або дуальній формі. Його рівень освіти повинен бути вищим за отриманий попередній. Під час воєнного стану та загальної мобілізації в Україні вручити повістки можуть усім військовозобовʼ...

Заробітчанам на замітку: Скільки можна заробити в Польщі за місяць та де можна влаштуватися

середа, 14 серпень 2024, 22:30

Яка середня заробітна плата в Польщі, скільки та на яких вакансіях можуть заробити українці, передають Патріоти України. Переселенці з України, що тікають від війни, вибираючи країну прихистку, звертають увагу не лише на розмір соціальної допомоги, а й...