Олександр Усик заспівав "Червону калину" під час "дуелі поглядів" перед реваншем із Джошуа

17 серпня в Саудівській Аравії відбулася фінальна прес-конференція, присвячена реваншу українського чемпіона світу за версіями IBF, IBO, WBA Super та WBO Олександра Усика (19-0, 13 КО) та британського боксера Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО), передають Патріоти України.

Українець прибув на спілкування з журналістами в образі козака, а наприкінці заходу відбулася традиційна "дуель поглядів" боксерів. Після її завершення Джошуа пішов, а Усик за підтримки своєї команди виконав "Червону калину" - пісню, яка символізує боротьбу українців із російською військовою агресією після 24 лютого.

Реванш пройде 20 серпня у місті Джидда (Саудівська Аравія). На кону стоятимуть усі титули, якимиволодіє українець, а також пояс журналу The Ring. Нагадаємо, перший бій боксерів відбувся 25 вересня минулого року. Тоді Усик переміг одноголосним рішенням суддів та відібрав у суперника всі пояси.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...