Олена Кравець з "Кварталу 95" заразилася коронавірусом

Актори гумористичної студії "Квартал 95" почнуть новий сезон без Олени Кравець - актриса підхопила коронавірус і змушена проходити лікування. Про це журналістам ТСН розповів її колега Євген Кошовий, передають Патріоти України.

"За кілька днів до зйомок аналіз нашої Олени, на жаль, показав позитивний результат на Covid-19, так що в найближчих ефірах її не буде, - зазначив він. - Сумно, але такі наші реалії - ніхто не застрахований від цього вірусу". У своєму коментарі Кошовий також додав, що аналізи інших акторів та членів групи показали негативний результат.

Примітно, що Олена Кравець не перша в "Кварталі 95", хто заразився Covid-19. Нещодавно про свою хворобу розповів і актор Олександр Пікалов. За словами "кварталівця", деякий час йому довелося перебувати під наглядом лікарів, а почував він себе так, ніби його збила машина.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...