Олена Зеленська в Південній Кореї вразила стильним образом (фото)

Перша леді України Олена Зеленська відвідала Республіку Корею для участі в конференції "Азіатське лідерство". Там дружина Володимира Зеленського вирушила на зустріч з президентом країни Юн Сок Йолем, передають Патріоти України.

Для цього Олена обрала вишуканий білий костюм, що складається з штанів і жакета-кімоно з рукавом-кльош в три чверті. Її наряд в мінімалістичному стилі був доповнений коричневими туфлями-човниками і трендовою золотою брошкою. Перша леді зробила стриманий повсякденний макіяж і акуратно зібрала волосся ззаду.

"Перший візит до Республіки Корея. Перша зустріч з Президентом країни Юн Сок Йолем. Цінуємо, що Корея готова захищати міжнародне право разом з нами", - розповіла Олена Зеленська за підсумками зустрічі.

Стиль Олени Зеленської

Чи не кожен вихід у світ першої леді України - це причина для бурхливих обговорень. Багато хто, захоплюючись її стилем, називають її наймоднішою першою леді за всю історію України.

У своєму гардеробі Зеленська поєднує трендовий casual і вічно актуальну класику, акуратно обігруючи це за допомогою мінімалістичних прикрас. Для виступів на світовій арені Зеленська обирає вбрання від українських брендів.


Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...