"Олені" за кермом нахабно не пропускали пішохода: У Дніпрі чоловік застряг на "зебрі", поки його не збили (відео)

У місті Дніпро на вулиці Титова увечері 15 січня чоловік безуспішно намагався перейти дорогу на пішохідному переході, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Информатор".

У той момент, коли чоловік стояв на "зебрі" і чекав, коли один із водіїв пригальмує, щоб продовжити рух по розмітці, його збив автомобіліст на позашляховику Mitsubishi.

Після цього пішохіда відкинуло на кілька метрів і він впав на спину. Час аварії зафіксувала камера зовнішнього спостереження.

За попередньою інформацією від джерел у правоохоронних органах, потерпілий отримав закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та лівої частини тазу. Усі обставини встановить слідчий.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...