Олещук дотримав свого слова: У роковини загибелі "Джуса" мати пілота сіла у винищувач F-16 замість сина

25 серпня виповнився рік від дня загибелі пілота Повітряних сил ЗСУ Андрія Пільщикова: командувач ПС генерал-лейтенант Микола Олещук надав можливість його матері Лілії посидіти в кабіні винищувача F-16, надання якого Україні дуже потужно лобіював свого часу її син, передають Патріоти України.

Пряма мова: "На церемонії прощання із Джусом я пообіцяв матері Андрія Пільщикова – Лілії Олександрівні бодай посидіти в кабіні F-16, у літаку, на якому так мріяв літати її Андрій. І я дотримав свого слова.

…На жаль, Джус зовсім трохи не дочекався свого відрядження на навчання в Сполучені штати. І сьогодні в кабіні F-16-го його мати. Вона продовжує справу свого сина і зробить усе, щоб наші крила міцніли".

"Має знайти": Олександр Усик сказав, чого сьогодні найбільше бракує українському боксу

вівторок, 27 серпень 2024, 6:48

Абсолютний чемпіон світу в ексклюзивному інтерв'ю NV розповів про проблеми у вітчизняному спорті, передають Патріоти України. Зокрема, на питання чого сьогодні найбільше не вистачає українському боксу, Усик відповів так:. «Менеджерів. Бо саме якісний м...

Уряд затвердив ціни на газ до наступного року: Стало відомо, скільки платитимуть українці

вівторок, 27 серпень 2024, 6:44

Кабінет міністрів до 30 квітня 2025 року подовжив дію спецобов'язків щодо пільгового постачання газу підприємствам теплокомуненерго, побутовим споживачам, операторам газорозподільних систем та виробникам електроенергії. Уряд ухвалив таке рішення на зас...