Олеся і десять їжаків: У запорізької зоозахисниці живе вдома дуже незвична компанія (відео)

Запорізька захисниця тварин Олеся Кулик тримає вдома десятьох їжаків. За її словами, харчуються вони зовсім не тим, що показують у рекламі та мультиках, передають Патріоти України.

"Звичайно ж, наші їжаки їдять правильну їжу і ми пам'ятаємо, що казки і реклама соків - трошки фантазери. Тому жодного молока, ніяких яблучок і грибів на голочки їжакам не потрібні", - наводить слова зоозахисниці запорізький портал Індустріалка.

"Основа раціону дикого їжака - це комахи, слимаки, змії, і рослини за необхідності", - пояснила Олеся Кулик. "Якщо їжак прийшов до вас в гості, можна пригостити якісним собачим кормом, комахами, курячими субпродуктами", - підсумувала захисниця тварин.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...