Оля Полякова похизувалася патріотичним хобі молодшої доньки (фото)

Співачка Оля Полякова розповіла, що наразі її молодша донька Аліса перебуває з нею в Україні. Про це стало відомо зі сторіз артистки в Instagram, передають Патріоти України.

У фотоблогу зірка розмістила декілька коротких роликів з 11-річною Алісою і продемонструвала талант своєї доньки. Виявляється, дівчинка має хист до рукоділля. У ролику, яким поділилася зіркова мама, Аліса зосереджено вишиває хрестиком. При чому, не будь що, а український рушник.

Щоправда, дівчинка поправила маму, зазначивши, що хрестиком на цій тканині важкувато вишивати, бо "малюнок замалий", тому вона взялася вишивати "паличками".

Як відомо, минулоріч Оля Полякова відвезла своїх доньок до Великої Британії, де дівчата навчаються і живуть. Втім, якщо 18-річна Маша вже встигла адаптуватися, то, за словами Полякової, молодшій Алісі дуже непросто перебувати далеко від дому та сім'ї. тож, за можливості, співачка забирає дитину до України.

Варто знати: Чи прирівнюється електронна повістка до фізичного вручення від ТЦК - відповідь експерта

четвер, 16 травень 2024, 18:27

Невиконання вимог електронної повістки в кабінеті призовника, нестиме такі ж наслідки, як і невиконання вимог врученої фізично. Про це розповів виконавчий директор Української Гельсінської спілки з прав людини Олександр Павліченко в ефірі КИЇВ24. "Це с...

Мобілізація українців з 25 років: ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо України

четвер, 16 травень 2024, 17:55

Зниження призовного віку із 27 до 25 років збільшить особовий склад Збройних сил України приблизно на 100 тисяч військовослужбовців. Про це йдеться у статті "Української правди" "Старим тут місце. Як ЗСУ стали армією 40+ і чи вплине зниження мобілізаці...