Оля Полякова розповіла, де зараз живе її мама та чи залишилося в них майно в Росії

Співачка Оля Полякова ще на початку повномасштабної війни попросила свою маму Світлану виїхати з країни-агресорки, адже переймалася за її безпеку. Пані Світлана не стала довго зволікати та все ж поїхала з Росії. У інтерв'ю Раміні Есхакзай Полякова розповіла, де перебуває її мама зараз, передають Патріоти України.

"Моя мама жила там у відносинах до травня місяця. Їй довелося виїхати через мене. Я їй казала: "Ти не можеш там перебувати. Це неможливо. Ти в мене там, як заручник". Я постійно думала про те, як вони захочуть надавити на мене. У травні вона виїхала до мене до Франції, залишила у РФ свого нового бойфренда. Це для неї теж трагічна історія", - поділилася Полякова.

Однак у родини залишалося ще одне не вирішене питання у Росії, адже там у них залишався великий будинок. "У нас там був дім. Зовсім нещодавно ми продали його. Продали за 15 відсотків від його вартості. Це був дуже гарний, елітний будинок, у гарному районі, з лісом. Дуже шкода, що ми не змогли взяти хоча б ті кошти, які в нього вклали. Але просто продавали, бо треба було позбутися цієї нерухомості, щоб не мати нічого спільного з Росією. Тому вже нерухомості в Росії немає", - розповіла Полякова.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...