Оля Полякова зізналась, яку нетипову травму отримала в дитинстві

Одного разу захоплення зірки обернулось травмою.

Українська співачка Оля Полякова наразі активно розвиває свою вокальну кар'єру. Артистка гастролює містами України із чималими концертами та з легкістю збирає стадіони прихильників. Однак до цієї слави Оля Полякова наполегливо йшла та інколи мала травми через посилені репетиції, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляє "Сегодня", Оля Полякова ще в підлітковому віці мріяла стати співачкою. Школяркою артистка активно вчилась грати на фортепіано та проводила чимало часу, опановуючи інструмент. Проте одного разу захоплення зірки обернулось травмою.

"Я грала по 5 – 6 годин на день, і одного разу просто "переграла руку". Є така професійна травма у музикантів, які довго грають. Бракує рідини, і... словом, довелося потім гіпсували руку і ходити так", – розповіла під час випуску "Дивовижні люди" Оля Полякова.

Про своє вміння артитка не забула, тому на концертах радує прихильників неймовірною грою на фортепіано.

Ймовірно, зіркова мама генетично передала любов до фортепіано своїй старшій доньці. У мережі Оля Полякова неодноразово хизувалась, як її Марія грає на інструменті та відтворює досить складні мелодії.


Джерело: Сегодня

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...