Оля Цибульська шокувала розповіддю, як продавчиня за кордоном змушувала її розмовляти російською

Українська співачка Оля Цибульська нині разом із сином перебуває за кордоном. Однак там з ними трапився неприємний інцидент. Як розповіла артистка в Instagram-stories, коли вони вирішили замовити булки, їх обслуговувала неадекватна продавчиня, передають Патріоти України.

Зокрема, вона спочатку не розуміла, що хоче від неї Цибульська, і не видавала решту. "Ми щойно з Нестором перед тим, як зайти до цього магазину, купували булки, які крутять над вогнем і печуть. Вони дуже смачні. Купили у нормальної людини. Перед цим зайшли до жінки, я кажу англійською: "Добрий день. Можна, будь ласка, дві булки без нічого". І вона розраховує мене і бере кошти за три. Я кажу: "Вибачте, ви мені дали решту, ніби я купила три, я купила дві", - поділилася Оля.

Згодом виявилося, що продавчиня добре знає російську мову. Коли жінка дізналася, що Цибульська з України, то почала агресивно вимагати, щоб співачка теж говорила російською. Однак Оля зробила інакше. Вона забрала решту, а продавчиню послала куди подалі.

"І вона до мене починає: "Я тебе не зрозуміла, ти говориш російською?". Я кажу - ні. А вона мені: "А звідки ти?". Кажу, що з України. Вона мені агресивно: "Якщо ти з України, ти зобов'язана говорити російською". Я кажу - ні мадам, стоп, бо я зараз поставлю на місце. У результаті, я забрала решту і послала її на*уй", - підсумувала Оля.



Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...