Олімпійський чемпіон Олег Верняєв може змінити українське громадянство через конфлікт у збірній

Олімпійський чемпіон Ріо-2016 у вправах на брусах, гімнаст Олег Верняєв розповів, який конфлікт відбувається в збірній України, повідомляють Патріоти України з посиланням на Суспільне. Він також пояснив, чому може змінити громадянство.

"Проблема в людях, які у нас у залі, – зазначив Верняєв. – Які, скажімо так, самі собі створювали проблеми, а тепер кричать, що хтось їх ображав, заважав, що їм заважає молодіжна збірна і маленькі діти".

"Але це смішно, коли 30-річні дядьки кажуть, що їм заважає дівчина-тренер, чи юніори по 17 років заважають тренуватися і готуватися до Олімпійських ігор, – додав гімнаст. – Я хочу займатися гімнастикою і виступати. І хочу робити це вдома. І розраховую, що прийму "правильний" бік. Мені наша молодь не заважає, я її тільки підтримую. А якщо вона комусь заважає, то вони або бояться конкуренції, або я не знаю. .."

"Я професійний гімнаст, у мене вже вік підходить. Залишається тільки один цикл – Париж-2024, коли я розумію, що зможу виграти медалі. Навіщо мені йти, коли я можу тут виступати? Якщо я тут не потрібен, то я піду туди, де буду потрібен", – підсумував Олег Верняєв.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...