Олімпійський чемпіон Олег Верняєв може змінити українське громадянство через конфлікт у збірній

Олімпійський чемпіон Ріо-2016 у вправах на брусах, гімнаст Олег Верняєв розповів, який конфлікт відбувається в збірній України, повідомляють Патріоти України з посиланням на Суспільне. Він також пояснив, чому може змінити громадянство.

"Проблема в людях, які у нас у залі, – зазначив Верняєв. – Які, скажімо так, самі собі створювали проблеми, а тепер кричать, що хтось їх ображав, заважав, що їм заважає молодіжна збірна і маленькі діти".

"Але це смішно, коли 30-річні дядьки кажуть, що їм заважає дівчина-тренер, чи юніори по 17 років заважають тренуватися і готуватися до Олімпійських ігор, – додав гімнаст. – Я хочу займатися гімнастикою і виступати. І хочу робити це вдома. І розраховую, що прийму "правильний" бік. Мені наша молодь не заважає, я її тільки підтримую. А якщо вона комусь заважає, то вони або бояться конкуренції, або я не знаю. .."

"Я професійний гімнаст, у мене вже вік підходить. Залишається тільки один цикл – Париж-2024, коли я розумію, що зможу виграти медалі. Навіщо мені йти, коли я можу тут виступати? Якщо я тут не потрібен, то я піду туди, де буду потрібен", – підсумував Олег Верняєв.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...