Олімпійський чемпіон з України досі вірить у "хороших росіян" (відео)

Чемпіон Олімпійських ігор-2018 у Південній Кореї Олександр Абраменко після 24 лютого все одно вірить у існування "хороших росіян". Водночас знаменитий український фрістайліст зізнався, що не розуміє, за якими критеріями визначається, чи це хороший російянин, чи не дуже, передають Патріоти України.

"Треба підібрати пункти і тоді можна кожного перевірити за цими пунктами та відповісти. Мені хочеться вірити, що є такі", – розповів Абраменко в ефірі програми "Спортсмени війни" на Youtube-каналі ПРЯМИЙ FM.

Абраменко не зміг відповісти на питання ведучого, чи зможе сам російський народ після нашої перемоги пройти той шлях каяття, який свого часу пройшли німці. "Не знаю. Навіть уявити не можу. Це ми бачитимемо. Будемо спостерігати за цим, коли переможемо. Не знаю. Це потрібно дуже тісно спілкуватися з ними, а у мене немає такої можливості", - зазначив спортсмен.

Вболівальники в інтернеті відповіли нашому чемпіону, що хорошими росіянами в Україні можна назвати лише тих, хто був ліквідований ЗСУ.

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...