"Он чуть не покалечил всю нашу семью": Під Одесою приватний вертоліт зніс намети відпочиваючих, постраждала дитина (відео)

У селі Грибівка Одеської області на пляжі під час посадки приватного вертольота потоком повітря знесло намети відпочиваючих, кріплення вдарили дитину. Відео інциденту виклала одна з постраждалих Юлія Цуп в Facebook, передають Патріоти України.

На березі моря під Одесою розташувалися відпочиваючі з наметами. Над ними почав посадку вертоліт UR-ICH. При посадці він викликав потік вітру такої сили, що намети почало зносити і кріплення одного з них вдарили хлопчика. "Сломало полностью шатёр и тут отрывается зонт и с бешеной скоростью летит в нашу сторону, пробивает палатку и летит в моего сына и меня... Слава Богу никого не задело", - розповіла мати дитини.

Після цього вона пішла поговорити з пілотом вертольота, однак він не вибачився перед переляканими людьми і не компенсував матеріальний збиток за зламані намети і майно. "А вертолет прилетал каждый день, привозил своего хозяина, но уже со стороны поля залетал и на каждый его прилет меня передергивало и не знали, что можно ожидать", - поскаржилась жінка.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...