"Он мне юбочку поправлял": Зрадниця Корольова відзначилася пікантною заявою про Зеленського (відео)

Наташа Корольова зізналася, що Володимир Зеленський колись "поправляв їй юбочку". Судячи з усього, це було під час одного з концертів, на яких російська співачка з українським корінням часто перетиналася з акторами студії "Квартал 95". Про пікантний інцидент співачка розповіла в новому випуску шоу "П'ятниця з Регіною", ведучою якого є українка Регіна Тодоренко, передають Патріоти України.

Зазначимо, що колишня зірка шоу "Орел і Решка" спочатку поставила запитання чоловікові Корольової - Сергію Глушку, більш відомому як Тарзан. Тодоренко запитала, до кого він найбільше ревнує Наташу. На це питання Глушко відповів лаконічно: "До президента". Але при цьому Тарзан не уточнив - до глави якої саме держави. І чи політик це взагалі.

"До президента Росії? Правда? Чи Президент - це ім'я собаки" - не приховувала здивування Регіна. "О, цікаво... Це до якого президента ти мене ревнуєш? Чи до цього, що новий в Україні..." - звернулася Королева до чоловіка."Зеленського?" - уточнила Тодоренко. "Зеленського? Він мені спідничку поправляв", - сказала співачка.

Зазначимо, що говорячи про президента України, Корольова спеціально зневажливо сказала його прізвище, кілька разів виголосивши його через російську "э" - "Зэлэнскый".


Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...