"Он с трибуны кукарекал": Шнуров написав вірш про Жириновського

Сергій Шнуров у віршованій формі заявив, що час лідера ЛДПР Володимира Жириновського минув, і назвав його обличчя гримасою.

Лідер російського гурту "Ленінград" і член "Партии роста" Сергій Шнуров на своїй сторінці в Instagram оприлюднив вірш, присвячений лідеру ЛДПР Володимирові Жириновському, передають Патріоти України.

Пост він супроводив скріншотом новини з висловлюваннями Жириновського на свою адресу. Лідер ЛДПР розкритикував його за слова про Крим, на запитання про належність якого Шнуров відповів: "Поживемо – побачимо". "Він уже себе закопав", – сказав Жириновський і заявив, що кожен – музикант, перукар або банщик – має займатися своєю справою, а не лізти в політику.

"Тень встает из прошлого, из века.
В суд бы подал, чтоб наверняка,
Но нет. Он с трибуны кукарекал,
Чтоб не забывали старика.
Перья распустил он так же пышно.
Был подъем, теперь пошел на спад.
Понимая то, что время его вышло,
Старый клоун шутит невпопад.
И гримасой испугать всех хочет,
Но выходит жалостно и жалко.
Скачет он по-прежнему, как кочет,
И показывает маленькое жалко", – написав він.

У лютому 2020 року Шнуров вступив у "Партию роста", заявивши про намір балотуватися в Державну думу Росії на виборах 2021 року. Коментуючи своє рішення, артист підкреслив, що "з ним буде веселіше". Про намір зайнятися політикою музикант заявив за місяць до вступу в партію.

Посмотреть эту публикацию в Instagram
Тень встаёт из прошлого, из века. В суд бы подал, чтоб наверняка, Но нет. Он с трибуны кукарекал, Чтоб не забывали старика. Перья распустил он, так же пышно. Был подъем, теперь пошёл на спад. Понимая то, что время его вышло Старый клоун шутит невпопад. И гримасой испугать всех хочет, Но выходит жалостно и жалко. Скачет он попрежнему, как кочет И показывает маленькое жалко.
Публикация от Shnurov Sergey (@shnurovs)

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...