"Она говорила, что ей что-то плохо. Хотела падать": У Рівному загадково загинула багатодітна мати (відео)

У Рівному на бруківці під багатоповерхівкою знайшли мертвою матір трьох дітей, сусіди кажуть про вбивство, а родичі - про нещасний випадок. Мешканці будинку викликали швидку та поліцію, передають Патріоти України.

"Ознак насильницької смерті не виявлено, на даний момент все виглядає ніби жінка вистрибнула з вікна", - каже керівник відділу комунікації Національної поліції Рівненщини Антон Крук.

Загибла тієї ночі прийшла ночувати у брата, який живе у будинку, де сталася трагедія. "Поліцейські запитали, де сестра він повідомив, що вона спить в сусідній кімнаті", - каже Антон Крук.

Потім зайшов на кухню, де було відчинене вікно. А жінки у спальні не було. "Дівчина з десятого поверху каже, що була сварку в квартирі. У другій ночі було відчуття, що билися. Її викинули", - каже мешканка будинку.

Інший сусід додає, що брат загиблої іноді випивав і був дуже буйний. Своєю чергою, чоловік звинувачення заперечує. У самогубство, що є основною версією поліції, родичі і односельці Людмили не вірять. З чоловіком теж жили добре. Схиляються до того, що це все ж був нещасний випадок.

"Вона казала, що їй щось так недобре. Хотіла падати",- згадує сестра загиблої Галина Холодько. Нещасний випадок, суїцид чи вбивство – поліція перевірятиме усі версії. "Встановлюється коло осіб, з якими вона спілкувалася, останні дзвінки, повідомлення. Все це аналізується. Чекаємо результати експертизи для того, щоб остаточно були зрозумілі причини смерті", - каже Антон Крук.

Людмилі був 31. Вона має трьох синів. Старші ходять в початкові класи, молодшому 5 років. Жінка живе в селі за 160 кілометрів від Рівного. Того дня середнього сина привезла на обстеження у лікарню та залишилась ночувати у брата.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.