"Она хотела замуж": Продюсер співачки Alyosha пригадав роман з тепер одруженою жінкою та матір'ю

Продюсер Вадим Лисиця розкрив правду про роман з Alyosha і вперше назвав справжню причину їх розриву. Одкровеннями він поділився з програмою «Зірковий шлях», передають Патріоти України.

Вадим познайомився з Оленою Кучер (справжнє ім'я співачки) в 2000-х. Юна співачка вразила його вокальними даними і він вирішив стати її продюсером. «Вона була смішною: міні-спідниця, панчохи, великі каблуки, косички. Я подумав: "Хто це прийшов?". Але на першій же зустрічі Олена вразила мене міццю свого вокалу», - розповів Лисиця.
Спочатку вони співпрацювали в Запоріжжі, потім переїхали до Києва. На той момент Лисиця був одружений, але це не завадило йому закрутити роман з молодою підопічною. Вадим зізнався, що Олена натякала йому на розлучення.
«Вона хотіла заміж. Але в моїй системі координат все одно це якось не складалося. Ми дуже різні», - розповів він. Пізніше Вадим Лисиця все-таки розійшовся з дружиною і став жити з Оленою. Однак після участі в конкурсі «Євробачення-2010» продюсер і співачка зрозуміли, що у них немає майбутнього, як у пари, але продовжили працювати разом.
У той же час у Олени розвивалися відносини з Тарасом Тополею, з яким співачка зараз щаслива в шлюбі. «У нас була розмова з Тарасом за два місяці до того, як вони офіційно оголосили, що у них стосунки. Я запитав у нього: "Ти зустрічаєшся з Альоною?". Він відповів: "Ні, ти що! Вона не в моєму смаку". А потім, коли я побачив їх разом, у нас стався конфлікт. Питаю у нього: "Ти чому говориш одне, а робиш інше?!". Після цього вони запросили мене на зустріч і повідомили, що у них відносини», - поділився Лисиця.
Незважаючи на це Вадим і Alyosha продовжували співпрацювати, хоча особисті моменти накладали відбиток на роботу. «Я відчував, що якась кішка пробігла між ними. Олена скаржилася мені на Тараса. І я їй казав: "Слухай, це твій чоловік. Вирішуй сама цю ситуацію". Я намагався менше впливати на їх відносини», - був відвертим Лисиця.

У 2018 році творчий тандем продюсера і співачки розпався. Вадим вважає, що причиною тому могли стати ревнощі Тараса.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...