Онука плакала, але охорона була невблаганна: Максакову в Москві не пустили на могилу бабусі

Марія Максакова не змогла потрапити на могилу бабусі, отримавши відмову працівників Введенського кладовища.

Оперна співачка Марія Максакова, вдова розстріляного в Києві екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, не змогла потрапити на могилу до своєї знаменитої бабусі, на честь якої названа співачка, повідомляють Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

На Введенському кладовищі поховані і дідусь, і бабуся співачки. Але артистка не змогла відвідати місця їх останнього спочинку. Співачка просила охорону кладовища, але ні сльози, ні зоряний статус знаменитості не допомогли. "Оказалось, что на Введенском кладбище существуют свои порядки. Проход посетителей возможен только до 17 часов. Я об этом не знала, поэтому приехала за пять минут до закрытия прохода. Но охранники в категоричной форме сказали мне приходить в другой день. Как я их не просила, они были неумолимы", - поскаржилась Максакова.

Як стало відомо, поки артистка не планує повертатися в Україну, де після загибелі чоловіка проживала з дітьми і вела викладацьку діяльність. Найближчим часом Марія Максакова має намір виїхати з Росії в США, де буде розвивати кар'єру оперної співачки.

Пошук ухилянтів у Києві у розпалі: Скількох чоловіків поліція доправила до ТЦК і як це відбувається

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:28

У Києві поліція продовжує активно вишукувати та доставляти до ТЦК та СП осіб, які розшукуються за порушення правил військового обліку чи законодавства про оборону та мобілізацію. Про це ТСН.ua повідомили у відповіді на запит у відділі комунікації Голов...

Символ сміливості та прагнення свободи: На честь Всесвітнього дня вишиванки Трюдо надів українську вишиту сорочку

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:49

Канада приєдналася до святкування Дня вишиванки . Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо привітав українців із Днем вишиванки. При цьому політик одягнув білу сорочку з вишивкою, наголосивши, що це не просто одяг, а символ. Відповідну фотографію у четвер...