"Оператор з’ясує": У Генштабі пояснили, як працівники ТЦК на вулиці перевірятимуть дані чоловіків

Представники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за допомогою єдиного державного реєстру зможуть перевіряти, чи оновив військовозобов'язаний свої дані. Про це розповів представник Генштабу ЗСУ Юрій Глущенко в етері Radio NV, передають Патріоти України.

Зазначимо, що упродовж 60 наступних днів після початку дії закону про мобілізацію чоловікам треба оновити або уточнити свої дані.

"Якщо чоловіка зупинять на вулиці для перевірки військово-облікових документів, то співробітники ТЦК зможуть підключатися до реєстру або у телефонному режимі з’ясувати з оператором ЄДРВ питання оновлення даних конкретної людини. Оператор з’ясує і надасть усю інформацію про військовозобов'язаного", - пояснив він. Водночас, якщо військовозобов'язаний оновив дані, то до нього будуть відсутні питання.

Наша Анна Ярославна: 19 травня киянка взяла шлюб з королем Франції

неділя, 19 травень 2024, 5:00

Всі подальші монархи Франції, до Наполеона, були нащадками київської княжни. У Реймському соборі у Франції 19 травня 1051-го київська князівна Анна Ярославна вийшла заміж за короля Генріха I. За чотири дні коронувалась на престол Франції, нагадують Пат...

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...