Операція "Стійкість": У Франції військові долучилися до стримування коронавірусу

Емманюель Макрон. Фото: ЕРА.

Президент Франції Емманюель Макрон оголосив про проведення військової операції "Résilience" ("Стійкість") для боротьби з поширенням коронавірусу, передають Патріоти України.

Як пише RFI, таку заяву він зробив увечері 25 березня під час відвідування військово-польового госпіталю для хворих на COVID-19 у місті Мюлуз (Ельзас). У рамках нової операції вертольотоносець Mistral буде відправлений у південну частину Індійського океану, а вертольотоносець Dixmude – у зону Антильських островів-Гвіани на підтримку французьких заморських територій.

За словами Макрона, військові виконуватимуть "санітарні, логістичні та захисні" функції з метою надання допомоги населенню та підтримки державних служб у боротьбі з епідемією.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...