Операцію зробив не лікар: Росіянка після пластики прокинулася із очима... різної форми (фото)

Мешканка російського міста Новосибірська після операції на повіках виявила, що очі стали різної форми. Тепер замість невеликих проблем з повіками у жінки погіршився зір, повідомляють Патріоти України.

Пацієнтка скаржиться, що на операцію прийшла до одного з найвідоміших в місті пластичних хірургів, але всю роботу виконував малодосвідчений фахівець, що, природно, позначилося на результаті. «Мне нужно было убрать нависшее веко, скорректировать брови. И работы одного доктора мне понравились больше всего: в ее Instagram много фото хороших результатов у клиенток. Я поверила в нее. Знала бы, чем это все обернется», — розповіла постраждала.

На операцію жительку Новосибірська записали за півроку, і це вселило пацієнтці довіру до лікаря. Жінка вирішила, що хірург затребуваний, раз до нього така черга. Росіянка навіть вирішила закрити очі на дивацтва в питанні з оплатою: сибірячці назвали ціну в два рази більшу за ту, про яку спочатку була домовленість з лікарем.

«Благо у меня сохранился бланк с консультации, в котором хирург обозначила цену. В итоге в клинике со мной согласились, и я заплатила 130 тысяч рублей», — каже жінка.

Через два дні після операції жінка виявила, що на одному оці шкіра натягнулася, і віко виявилося вивернутим. Очі вийшли різними за формою. Крім того, що це малоестетично, з'явилися ще й проблеми із зором. Через вивернуту повіку слизова не прилягає до очного яблука, пацієнтка скаржиться на сухість в очах і постійне відчуття, нібито в око щось потрапило. А офтальмолог попередив, що не виключає в майбутньому проблем із зором.

Вже після операції пацієнтка з'ясувала, що хірургічні маніпуляції виконував не той лікар, з яким була домовленість. «Мой хирург, когда я спросила, почему мою операцию проводил другой человек, заявила: „Ну надо же молодых хирургов учить!“ Я что, подопытная мышка за свои же деньги? Меня никто об этом не предупреждал. И передо мной никто даже не извинился», — скаржиться постраждала.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...