"Опять дома трясет по ночам": Жителі Макіївки повідомили про відновлення підземних поштовхів

Раніше, в Макіївці протягом року щодня відбувалися землетруси, які поновлювалися і припинялися, лякаючи місцевих.

У Радянському районі непідконтрольної Україні Макіївки в селищі «Об'єднаний» поновилися підземні поштовхи. Про це повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

За словами макіївчан, недавно почалася нарізка нової лави на шахті «Калинівська-Східна» та в останні дні в житлових будинках в нічний час стали відчутні підземні поштовхи. У своїх коментарях люди пишуть:

«Объединенный, уже ощущаете новую лаву на Калиновской шахте? Только что в деревне 2.21 по Москве. 2 бала по Рихтеру.».

«Да, в 2.22 ощутили, вспомнили!»
«Что-то никто не пишет о том, что возобновились толчки. Вот только что в 02:22 был толчок и пару дней назад в пять вечера…».
«Ощущаем!!! Второй раз уже был этой ночью! До этого, дня два-три назад был еще один в пятом часу вечера и как мне показалось помощнее, чем этой ночью».

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...