Ополченка в тилу Хунти: "Ви знаєте, про що розповідають вчителі на уроках історії в Одесі? Знайомтесь, Людмила Маріуца", - активіст (відео)

Вчитель історії в українській школі поділяє погляди фаната «апалченцов» та антидержавних лозунгів.

Людмила Маріуца любить "русский мир". Фото: скріншот з відео.

"Ви знаєте про що розповідають вчителі на уроках історії в Одесі? Знайомтесь, героїня сьогоднішнього допису - Людмила Маріуца. Вона викладає історію у школі під номером 68 на вул. Успенській, 58", - написав одеський активіст Дем'ян Ганул на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Людмила замість навчального матеріалу розповідає учням який я - «нацист» та «ідіот», тому що посприяв звільненню зі школи в області любителя терориста захарченка та «руськава міра». Так, вчитель ІСТОРІЇ в українській школі поділяє погляди фаната «апалченцов» та антидержавних лозунгів.

Ще Маріуца неодноразово помічена на мітингах тих, кому слід носити землю у кишенях - це хворі з Кулікового поля, які кожного року 2 травня волають про «бандеровских бесів» та «рускай горад».

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...