"Опустивши ніс, подивіться на свої ноги": Пес Патрон, позуючи в маках, дав українцям цінні поради (фото)

Пес Патрон опублікував в Instagram гарні світлини, зроблені на природі. Позував собака у маках, передають Патріоти України.

Знімки супроводжує мотивувальний допис від Патрона, у якому він радить всім, хто опускає ніс, звернути увагу на свої ноги, які дають можливість піти у будь-яке місце, звернути увагу на красу і насолодитися моментом.

"Якщо вам раптом все набридне і захочеться опускати ніс, то опустіть його. І подивіться: у вас є власні ноги! І ці ноги можна кудись переставити: у парк/ у музей/ у кавʼярню/ у бабусин садок. Тож дайте своїм ногам команду "йти". Це класна команда, вам сподобається! І йдіть. І помічайте гарне у місці, в яке прийдете: зелену траву, красиву плитку чи дрібні камінці.

А якщо там зʼявляться інші ноги або лапи- то це той момент, коли слід підняти очі і роздивитись того, хто поруч. Бо це може бути хто завгодно! Навіть Анджеліна Джолі якось гуляла Львовом, ви ж памʼятаєте? А зараз опустіть ваші носи, бо я якраз маю для них лизь. І миттю піднімайте знову", – написав собака-сапер.

Стались зміни в клітинах та імунній системі: Вчені з'ясували, як коротка подорож у космос впливає на організм людини

середа, 26 червень 2024, 7:37

Згідно з новими дослідженнями космічні туристи відчувають ті ж зміни тіла, що й астронавти, які проводять місяці на орбіті. Однак більшість змін для цих мандрівників змінюється протягом кількох місяців після їхнього повернення на Землю, передають Патрі...

"Коленька, говориш оставить тебе деньги, потому что тебе не за что жить": Ексфутболіст київського "Динамо" з фронту зробив елітному "бомжу" Тищенку цікаву пропозицію (відео)

середа, 26 червень 2024, 6:20

Український футболіст російського походження, ексгравець київського "Динамо" та збірної України Олександр Алієв, який наразі захищає країну у лавах ЗСУ, звернувся до народного депутата Миколи Тищенка після вимоги останнього повернути йому гроші вилучен...