Організаторам швидко довелось коригувати програму: ТЦК у Харкові забрали просто під час концерту одразу три музичних гурти

Черговий рейд ТЦК! У Харкові одразу три музичних гурти забрали просто під час концерту! Артистам було вручено повістки й скасовано найближчі концерти. Очевидці кажуть, що одного затриманого вже відправили на навчання, передають Патріоти України.

Масова облава у Харкові

По всій Україні співробітники ТЦК продовжують влаштовувати масові облави. Цього разу у Харкові ТЦК у супроводі поліції здійснили рейд у клубі, де було заплановано виступ трьох музичних гуртів. Мова йде про "True Tough", "Ґрунт палає" та "Mordox". За словами очевидців, на місце прибуло понад 20 співробітників, які оглядали документи не лише в артистів, але й у відвідувачів події. У результаті деяким затриманим чоловікам були вручені повістки, а одного з членів команди вже відправлено на навчання.

У Харкові накрили концерт, забрали True Tough. Забрали телефони, менеджера не пускали. Забрали також учасників інших гуртів, які мали грати. Всіх, окрім Роману. Покрутили відвідувачів також. За словами очевидців, рейд був з 20+ представників ТЦК та поліції. Затриманим видали повістки, звукорежисера концерту відправили на навчання.

До слова, наступного дня музичні колективи мали долучитися до благодійного концерту у Києві. Проте, як повідомив організатор події, "через форс-мажорні обставини" три гурти довелося прибрати із запланованої програми концерту в столиці.

"Друзі, на жаль, через форс-мажорні обставини, які не залежать від нас і на які ми не можемо вплинути як організатори, три гурти (Ґрунт Палає, Mordox, True Tough) не зможуть виступити сьогодні, але концерт все одно відбудеться за участі інших трьох анонсованих команд", – написав організатор.

Джерело: ТСН.ua

Стане розкішшю: Українцям доведеться платити 18% податку від продажу авто

понеділок, 14 жовтень 2024, 23:15

Через війну та крадіжки чиновників в Україні постійно підвищуються податки, що змушує громадян з гіркотою жартувати, що скоро податками обкладуть навіть повітря. Про чергові нововведення розповіли в Міністерстві внутрішніх справ України (МВС), передают...

Відправник листів про "мінування" по всій Україні "звинуватив"... трьох журналісток

понеділок, 14 жовтень 2024, 23:06

У листах про"замінування", які в понеділок, 14 жовтня, отримували навчальні заклади, дипустанови, бізнес-центри, редакції ЗМІ та інші об'єкти по всій Україні, згадуються імена журналісток Радіо Свобода, повідомляють Патріоти України. У Радіо Свобода за...