"Організаторів не цікавить, що ми переживаємо": Перша ракетка України розповіла про прапори РФ та Білорусі на US Open

Перша ракетка України Марта Костюк прокоментувала присутність російської символіки на Відкритому чемпіонаті США-2024, передають Патріоти України.

US Open забороняє національні прапори на трибунах, проте деякі вболівальники приходять з футболками з російською символікою. «Це дивно для мене. Це все одно російський, білоруський прапор, навіть гравці цих країн не грають тут. Мені здається, це ненормально, що їм дозволяють.

Як був скандал на Australian Open минулого року — це не окей, особливо символіка цих країн, мені здається, повинна бути заборонена. Дуже важко на це вплинути, можу сказати зі свого досвіду. Організаторам потрібно бути максимально дипломатичними, і їх не цікавить, що ми переживаємо чи наші емоції. Таке життя, треба викручуватись з цього", — цитує Костюк Tribuna.com.

Зробив заяву про "звірства Азову": В Україні винесли вирок звільненому з російського полону військовому

четвер, 29 серпень 2024, 15:00

В Україні до 6 років позбавлення волі засудили звільненого з російського полону контрактника. Військового звинуватили у дезертирстві. Про це йдеться у вироку Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя (назва суду недекомунізована - ред.), повідомл...

У Миколаєві у ДТП потрапила вантажівка, яка перевозила... дві тонни заморожених собачих туш (фото)

четвер, 29 серпень 2024, 14:16

Увечері у середу, 28 серпня, на перетині проспекту Центрального та вул. 6-й Слобідській у Миколаєві зіткнулися мінівен Fiat Doblo та вантажівка Renault Master. Як з'ясувалося у вантажівці було дві з половиною тонни заморожених собак. Про це повідомляє ...