Організатори п’яних вечірок у Києві, де принижували дівчат, вже в СІЗО: Порнографи-любителі можуть отримати до 7 років ув'язнення

Прокуратура наполягатиме, щоб юні садисти чекали на суд під вартою

Двом хлопцям, які споювали дівчат, а потім принижували їх на відео, повідомили про підозру у виготовленні та розповсюдженні порнографії та помістили їх у СІЗО. Про це повідомив очільник очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

"Правоохоронці встановили, що організаторами огидних розваг та авторами принизливих відео є двоє товаришів, які і поширювали порно в Телеграм-каналі та Інстаграм", - йдеться у повідомленні.

Молодиків затримали та помістили до СІЗО. Їм повідомили про підозру у виготовленні, збуті та розповсюдженні порнографії (ч. 3 ст. 301 КК України). Покарання за цей злочин - від 3 до 7 років позбавлення волі.

Слідчі та прокурори клопотатимуть про те, щоб на розгляд справи в суді хлопці чекали під вартою.

Нагадаємо, раніше у мережі було оприлюднено інформацію, що молодики влаштовували вечірки, на яких дівчат споювали алкоголем та наркотиками. Після цього непритомних дівчат знімали на відео, домагалися, лізли до статевих органів та ображали. Відповідні відео публікували в інтернеті. 1 лютого поліція провела у молодих людей обшуки.


Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...