Організатори заходу навіть швидку не викликали: На актрису Світличну звалився стовп під час зйомки

Актриса розповіла, що після падіння стовпа знімальна група просто втекла з місця НП, не надавши потерпілій початкової допомоги.

Актриса кіно Світлана Світлична постраждала під час зйомок ток-шоу, куди її запросили журналісти росЗМІ. Під час зйомок на зірку впав чавунний стовп, через що Світлична впала без свідомості, повідомляють Патріоти України.

Швидка, як пише 360tv, привезла актрису в лікарню, де у неї було діагностовано струс головного мозку. Світлична розповіла, що не хотіла пускати журналістів в свою квартиру, тому вийшла до них у двір. Актрису посадили на стілець, який не закріпили належним чином. "Не встигла я сісти на цей стілець - стала збиратися з думками, з чого я почну, і раптом на мене... Я навіть не зрозуміла, що це, тому що втратила свідомість. Упав стовп, але він чавунний. Б'є мене по голові, по всьому тілу", - розповіла Світлична.

Актриса додала, що після падіння знімальна група просто втекла з місця НП, не надавши потерпілій початкової допомоги і не викликавши медиків. "Вони втекли! Вони не викликали мені швидку допомогу додому, і вони потім навіть не подзвонили на наступний день. Вони сховалися, вони як би розчинилися. Ніяких грошей мені не заплатили", - заявила Світлана Світлична.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...