Організм не витримав такого "букету": В Індії помер пацієнт з COVID-19 - підхопив "чорний", "білий" і "жовтий" грибок

В Індії, в Газіабаді. 29 травня помер чоловік з коронавірусною інфекцією і, більш того, з діагностованими чорними, білими і жовтими грибковими інфекціями, які йому діагностували лікарі незадовго до його смерті. Про це повідомив його лікар Б.П. Тьягі, ЛОР-фахівець вулікарні Харш в районі Радж Нагар, в суботу, 29 травня, індійському інформаційному агентству Press Trust of India, пише Yahoo News, передають Патріоти України.

Померлому пацієнту було 59 років. "Кунвар Сінгх перебував на лікуванні, але помер через токсемію (зараження крові токсинами) о 19:30 в п'ятницю", - сказав доктор. Лікар додав, що чоловік був адвокатом з міста Санджай Нагар і нещодавно звернувся до нього з підозрами на Covid-19.

За його словами, грибок трьох кольорів був виявлений під час ендоскопії 24 травня. У той же час, в цій же лікарні лікують однолітку померлого - чоловіка з Мураднагара, у якого також була виявлена інфекція жовтого грибка. "Поруч з його мозком був виявлений грибок Раджеша Кумара, жителя Мураднагара. Йому видалили половину щелепи", - сказав він. За словами доктора, у Кумара теж токсемия, але рівень інфекції нижче, ніж у померлого Сінгха. Крім того, пацієнт приймає протигрибкові препарати.

Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У командуванні Південь відео назвали "роботою на ворога"

вівторок, 14 травень 2024, 23:41

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України. Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був ко...

Виготовляли на Буковині: Українців годували підробленими небезпечними продуктами (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 22:50

Детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) викрили підпільне виробництво продуктів харчування – зокрема їжі швидкого приготування та кави. Працювали ділки у Чернівецькій області в антисанітарних умовах. Про це повідомили у БЕБ, передають Патріоти України...