Організм не витримав: В українському футболі сталася перша смерть від коронавірусу

У понеділок, 6 квітня, від коронавірусу помер колишній президент "Буковини" Василь Федорюк. Про це у Facebook повідомив екс-глава Професійної футбольної ліги Святослав Сирота, передають Патріоти України.

"Вчора від коронавірусу помер колишній президент футбольного клубу "Буковина" Чернівці Василь Олександрович Федорюк. Сумуємо. Висловлюю співчуття його рідним і близьким. А решта, все ж, може бути, почнуть розуміти, що вірус є, і він реальна загроза життю", - написав Сирота.

Федорюк обіймав посаду президента "Буковини" у 1993-1998 та 2007-2010 роках. Під його керівництвом клуб в останній раз брав участь в елітному дивізіоні чемпіонату України.

Нагадаємо, в Україні триває карантин через пандемію COVID-19. Станом на 7 квітня в країні зафіксовано вже понад 1400 випадків зараження коронавірусом, а також 45 смертей.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...