Організувала молода дівчина: У Харкові викрили бордель із неповнолітніми секс-працівницями (фото)

Молода сутенерка організувала в Харкові бордель, де працювали зокрема неповнолітні дівчата, повідомляють Патріоти України.

За даними поліції, 23-річна харків'янка орендувала дві сусідні квартири та влаштувала там місце розпусти. До заняття проституцією вона втягнула шість жінок та дівчат, у тому числі неповнолітніх.

бордель
Поліцейські провели обшуки в приміщенні, де надавали послуги, за місцем проживання підозрюваної в сутенерстві та в автомобілі. У борделі не лише надавали сексуальні послуги, а ще й вживали наркотики — слідчі знайшли там електронні ваги, медичні шприци, у тому числі використані, зіп-пакети, упаковані речовини невідомого походження, схожі на наркотичні.

"В одному з місць проведення обшуку виявлено 45-річного чоловіка, який розшукувався правоохоронними органами за виготовлення та зберігання наркотичних засобів. Його передали ініціатору розшуку", — повідомили в пресслужбі поліції.

нарко
Сутенерку затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисниці повідомили про підозру у скоєнні злочину. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...