"Орли Авакова" підтвердили сталу репутацію: У Києві керівники "профільних" підрозділів поліції "кришували" борделі

Те, що реформа Нацполіції та МВС взагалі давно прямує у зворотний бік до своїх "ментовських" витоків, не говорить лише лінивий.

Співробітники Служби безпеки України викрили керівників двох підрозділів Головного управління Національної поліції у Києві на “кришуванні” борделів. Про це повідомляє прес-центр СБ України, передають Патріоти України.

Як з’ясували оперативники спецслужби, заступник начальника Управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми та начальник відділу боротьби зі злочинами проти суспільної моралі налагодили механізм отримання неправомірної вигоди від власників місць розпусти. За свої послуги підполковник та капітан поліції кожен місяць отримували від сутенерів по $2 тисячі.

Правоохоронці задокументували декілька фактів отримання зловмисниками хабарів. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 ККУ. Поліцейським повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...